Τι είδους συσκευή και λειτουργικό χρειάζομαι για να    παρακολουθήσω μαθήματα σκάκι online?

Ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιεί σταθερό υπολογιστή,  laptop, tablet ακόμα και κινητό. Το λειτουργικό μπορεί να είναι Windows, Mac ή Unix

Η προπόνηση γίνεται 1-1?

Ναι, η προπόνηση είναι ατομική και ο προπονητής καλύπτει τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή. Μόνο σε ειδικές  περιπτώσεις μπορεί να γίνει προπόνηση για 2 ή μέχρι 3 άτομα, κατόπιν συνεννόησης αν οι μαθητές είναι στο ίδιο επίπεδο ή ακολουθούν συγκεκριμένη προπόνηση.

Είναι τα μαθήματα σκάκι online το ίδιο με τα μαθήματα από κοντά?

Ο προπονητής και ο μαθητής έχουν κοινή σκακιέρα που βλέπουν στον υπολογιστή τους. Σε συνδυασμό με οπτικοακουστική επικοινωνία το μάθημα είναι ακριβώς όπως και αν γινόταν ιδιαίτερο μάθημα στο χώρο σας.


Ποια είναι η δομή ενός τυπικού μαθήματος?

Κάθε μάθημα είναι διδακτικό και ταυτόχρονα ενδιαφέρον συνδυάζοντας ευρεία γκάμα θεμάτων όπως, ανοίγματα, στρατηγική, συνδυασμούς, παρτίδες κορυφαίων σκακιστών, φινάλε και πολλά άλλα. Πολλές φορές ο προπονητής παίζει απευθείας παρτίδες online σαν πρακτική εφαρμογή και κατόπιν αναλύει την παρτίδα με τον μαθητή.


Δίνεται υλικό για μελέτη στο σπίτι?

Ναι, σε κάθε μάθημα δίνονται με email σημειώσεις από όσα συζητήθηκαν στο μάθημα, καθώς και περισσότερο υλικό για προσωπική μελέτη. Επίσης δίνονται ασκήσεις τόσο τακτικής όσο και στρατηγικής. Φυσικά ο ρυθμός των μαθημάτων εξαρτάται και από τον μαθητή, αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει επαρκές υλικό για μελέτη μέχρι το επόμενο μάθημα.

 

 

 

 

 

 

 

 Ποιο είναι το κόστος για τα online μαθήματα σκάκι?

Το κόστος των μαθημάτων εξαρτάται από το επίπεδο του μαθητή, τις εξατομικευμένες του ανάγκες, την συχνότητα των μαθημάτων και από το πακέτο που έχει συμφωνηθεί.

 

 

 Πως γίνεται η πληρωμή?

Μπορεί να γίνει με Visa, MasterCard, PayPal ή κατάθεση στην τράπεζα σε αριθμό λογαριασμού.


 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε: