Το σκάκι, πέρα από ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια στον κόσμο, αποτελεί ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μαθητές. Στην Ακαδημία Σκάκι, πιστεύουμε στις σημαντικές εκπαιδευτικές δυνατότητες του σκακιού και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα παιδιά, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την εκμάθησή του.

Αναλαμβάνουμε τη συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε προσιτό κόστος, προκειμένου να προσφέρουμε μαθήματα σκακιού σε Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία. Με τη συνεργασία αυτή, αποσκοπούμε στην εισαγωγή των παιδιών στον συναρπαστικό κόσμο του σκακιού, αλλά και στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που ενισχύει την κριτική σκέψη, τη συγκέντρωση, τη φαντασία και την ικανότητα λύσης προβλημάτων.

Οι προπονητές μας, έχοντας μακροχρόνια εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση, είναι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Το πρόγραμμα μας σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένο στα παιδιά, από τα πιο μικρά μέχρι τους μεγαλύτερους μαθητές, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και παραγωγική εμπειρία για όλους.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων που επιθυμούν να εντάξουν το σκάκι στις απογευματινές τους δραστηριότητες, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των μαθημάτων, τις διαθέσιμες ώρες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το σκάκι στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ελάτε να δώσουμε μαζί την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά του σκακιού, ενώ ταυτόχρονα να αναπτύξουν ικανότητες που θα τους ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή!

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ: 6977220309

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε: